Hjemmelavet is til børn

Hjemmelavet is til børn

Solen skinner og sommeren er over os! Dette betyder altid IS og helst hver dag 😀 Man kan i hvert fald ikke have sommer uden is. Denne hjemmelavet is til børn er vegansk, indeholder ingen sukker, økologisk og kræver blot to ingredienser. Den er nem at lave, den kræver ingen fancy ismaskine og så ved man præcis hvad isen indeholder.

Til at lave din hjemmelavet is til børn skal du bruge:

  • 1/2 dåse økologisk kokosmælk (måske lidt mindre, kommer an på hvilken frugt man bruger)
  • 1 pose frossen økologisk mango
  • Blender (jeg bruger denne her)

Tag den frossen pose mango ud af fryseren ca. 5min inden du skal blende, så den ikke er superhård.

Kom først mangoen i blenderen, og kom der efter en smule af kokosmælken i. Start med at hælde ca. halvdelen af din kokosmælk i og blend godt igennem. Vurdere konsistensen af din is, og kom mere kokosmælk i, hvis den virker for hård og ikke har samlet sig til en cremet konsistens. Det er vigtigt at der ikke kommer for meget kokosmælk i, da konsistensen vil blive for flydende. Men bruger man for lidt, vil konsistensen ikke blive cremet, men mere som hakket mango. Her ønsker vi en dejlig cremet is.

Isen tag blot 5 minutter at lave og du kan nyde sommeren med en god hjemmelavet is. Prøv dig evt. frem med forskellige frossen frugt. Her fungere isen også rigtig godt med ananas eller banan. Man kan selvfølgelig også blande forskellige frugt sammen. Næste gang vil jeg prøve frossen banan med peanutbutter.

Her er den hjemmelavet is til børn serveret i et isbægere fra søstrene grene, som fungere rigtig fint hvis man skal nyde isen på altanen, terrassen eller bare udenfor.

Serveres straks og kold!

Isen kan piftes op med enten frisk frugt, krymmel eller hvad hjertet ellers begær.

Husk at fødevarestyrelsen anbefaler at man koger alle sine frosnebær inden brug . Så her anbefales det ikke at bruge frosne bær til isen, da frugten naturligvis skal være frossen.

Hvis hjemmelavet sager også er et hit hjemme hos jer, så prøv også mine favorit boller.

Har du prøvet at lave din egen is, hvilke frugter har du prøvet? Del gerne i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *