Kreativ opbevaring til skrivebordet

Kreativ opbevaring til skrivebordet

Et rodet skrivebord eller kreabord kan skabe forvirring. God struktur og et godt overblik af sine skrivebords og krea artikler kan give ro og sammenhæng! Dette er en kreativ opbevaring til skrivebordet.

Når det kommer til at være kreativ og og skabe ro i mine tanker, bliver jeg ofter inspireret af Pinterest. Her fandt jeg f.eks. gode ideer til hvordan man kan bruge toiletruller som kreativ opbevaring til skrivebordet.

Hvis du også savner en bedre og mere kreativ opbevaring til skrivebordet, så forklare jeg her, hvordan jeg bl.a. har brugt toiletruller 🙂

Det er vigtigt for mig at have opbevaring på kreabordet hvor der er plads til alt. Store og små farveblyanter, tusser, blyanter, viskelæder, blyantspidser osv. Det vigtigste her er også at det skal være LET tilgængeligt! Det nytter ikke noget at det er fint pakket sammen i en æske/skuffe, hvor man skal åbne for at få adgang til det og ikke mindst pakke sammen igen… og slet ikke hvis man har yngre børn!

Denne her løsning kan nemt laves sammen med sine børn, eller ihvertfald mens de er beskæftiget med noget kreativt! Se også mit indlæg her på hvordan man også kan lave DIY toiletrulle sjov.

Jeg brugte:

kreativ opbevaring til skrivebordet 2

Papkasse – Jeg startede med at finde en papkasse som jeg synes passede i den størrelse jeg ville have som opbevaring på kreabordet. Papkassen havde jeg i forvejen og den var allerede i en fin lyserød farve. Her kan man bruge alle former for papkasser f.eks. en skokasse. Papkassen kan man altid give en “makeover”. Papkassen kan både males eller ombetrækkes ind i noget lækkert selvklæbende folie. Gavepapir og en limstift kan også bruges.

Toiletruller – Start med at finde ud af hvor mange toiletruller der kan stå nede i papkassen. Jeg har plads til 10 toiletruller i min papkasse. Toiletrullerne skal stå tæt op af hinanden, hellere de skal presses lidt ned end der er for meget luft imellem dem.

Maling – Toiletrullerne males i den ønskede farve. Jeg synes det skulle være lidt festligt med en guld farve.

toiletruller guld

Lad malingen tørrer og placér dem nede i kassen.

Vores tusser er ikke særlig høje. Jeg klippede derfor nogle af toiletrullerne, så tusserne ikke forsvandt i toiletrullerne.

kreativ toiletruller

Resultatet er simpelt, og det pynter på krea bordet. En smart løsning til opbevaring til skrivebordet. Alle artikler er nu nemme og tilgængelige, og det giver ro når man kan finde alle sine ting med det samme! Min datter har let adgang til alle tingene, og hun har også lært at lægge tingene på plads, da det er nemt og simpelt!

kreativ opbevaring til skrivebordet

Har du selv en smart måde at opbevarer dine ting til kreabordet, som du gerne vil dele? Del gerne i kommentar feltet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *